fbpx

Verlang je naar het beste voor je huid? JV Clinic biedt jou een LEVELS-concept met innovatieve behandelingen en huidproducten voor thuisgebruik. We werken samen aan het realiseren van jouw huiddoelen, voor een stralende, gezonde en jeugdige huid. Ons succesvolle behandelconcept is gebaseerd op ruim 40 jaar ervaring. Laten we samenwerken aan jouw mooiste huid. De weg naar jouw mooiste zelf begint in de wereld van JV Clinic!

1 – Intake

Tijdens de intake leren we jou en je huid kennen. We bespreken je wensen en je doelen én hoe we je hierbij kunnen helpen.

2 – Analyse

Om te weten wat jouw huid écht nodig heeft, beginnen we met een huidanalyse. Deze analyse vormt de basis voor het succes van je behandeling. Met de Observ 520 maken we zes speciaal belichte foto’s waarmee de huidspecialist dieper in je huid kan kijken. Zo krijgen we een gedetailleerd beeld van jouw specifieke huidconditie.

3 – Behandelplan

Op basis van de foto’s en de beoordeling van de huidspecialiste bespreken we de resultaten en je wensen. Ook stellen we een persoonlijk behandelplan op, inclusief kwalitatieve producten voor thuisgebruik, als voorbereiding op de behandelingen.

4 – Producten

Op basis van de foto’s en de beoordeling van de huidspecialiste bespreken we de resultaten en je wensen. Ook stellen we een persoonlijk behandelplan op, inclusief kwalitatief uitstekende producten voor thuisgebruik, als voorbereiding op de behandelingen.

5 – Behandelen

Nadat je twee weken de juiste producten thuis hebt gebruikt, beginnen we met de behandeling in de kliniek. Wij werken volgens het unieke LEVELS-concept waarmee we jouw huid in topconditie brengen. De behandelingen zijn opgesplitst in 6 levels, die elk verschillen in sterkte. Jij bepaalt het level, wij werken uitsluitend met de meest geavanceerde apparaten, kwalitatief uitstekende merken en de nieuwste technieken. Zo werken we samen aan jouw mooiste huid, zodat je vol zelfvertrouwen in het leven staat.

Wanneer zie ik resultaten?

We zullen samen met jou doornemen over het juiste gebruik van de producten. Bij de meeste producten zie je al na een aantal dagen dat je huid gaat stralen! Na de eerste behandeling ziet je huid er mooi glad en strak uit met een frisse glow. De LEVEL 1 tot 6-behandelingen vinden plaats tussen de 4 à 6 weken om het verouderingsproces voor te blijven.

Het duurt ongeveer 5 à 8 weken voordat er nieuwe collageenaanmaak plaatsvindt. Heb je het protocol goed gevolgd? Dan kun je tussen 2 à 3 maanden de eerste echte resultaten van huidverjonging tegemoet zien. Dit traject zal je huid steeds verder verbeteren tot ongeveer 6 à 12 maanden, al naar gelang het traject. Daarna is het van belang om je huid te blijven onderhouden, zowel thuis als bij ons in de kliniek om het effect te behouden. Tijdens dit proces maken we ongeveer elke 3 maanden foto’s met de Observ 520 en bespreken we samen de voortgang en toekomstige behandelingen en producten.

De weg naar jouw mooiste zelf begint bij JV Clinic. Ben je er klaar voor?

Technieken

 • Peeling basis, middel en sterk
 • Retinol peeling
 • PRX peeling
 • Diepwerkende steriele serums
 • Therapeutische maskers
 • Lift- en hyaluronzuurmaskers
 • Bindweefselmassage
 • Exclusieve Buccal mondbodem massage (huidverbeterend en -verjongend)
 • Lymfedrainage
 • Ontspannende hoofdhuid- en oormassage
 • Penseelmassage
 • Drukpuntmassage door middel van shiatsu

Apparatuur

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!