fbpx

Traangootjes, wallen en kringen

Hoe pakken we traangootjes, donkere kringen en wallen aan? Drs. Martine Korevaar vertelt je hoe je dit kunt aanpakken.

In veel gevallen kan het aanvullen van het volumeverlies met een filler een veilige en effectieve behandeling zijn. Het middel dat ik hiervoor gebruik is TEOSYAL REDENSITY II, een biologisch afbreekbare en natuurlijke filler. Het is het eerste en enige injectable ter wereld die speciaal ontwikkeld is voor de behandeling onder de ogen. Dit is van belang omdat dit gebied zeer delicaat is en een moeilijke anatomie heeft voor een injectable. Deze filler met specifieke eigenschappen is dus vereist om veilig, zonder complicaties het beste resultaat te behalen.

Wat is het resultaat?

TEOSYAL Redensity II geeft het traangootje onder de ogen plaatselijk wat meer volume, zodat men weer een frisse en energieke uitstraling creëert. Het bestaat uit hyaluronzuur, anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren. Dit complex zorgt voor een betere huidconditie, waardoor de traangootjes, donkere kringen en wallen onder de ogen verminderen.

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!