fbpx

Over ons

Jeanette Veldhuizen

40 jaar schoonheidsexpert

Al meer dan 40 jaar ben ik de drijvende kracht achter JV Clinic. Met mijn passie voor mijn klanten streef ik ernaar om hun natuurlijke schoonheid terug te geven, zodat ze kunnen stralen.

Ik geloof in het verbeteren van de natuurlijke kenmerken van mensen, in plaats van ze volledig te transformeren. Mijn aanpak is gebaseerd op het creëren van een gezonde huid en het benadrukken van de unieke eigenschappen van elk individu.

Of je nu last hebt van huidproblemen of gewoon wilt stralen, je bent in goede handen bij mij en mijn team. Ons streven naar perfectie maakt ons tot ware professionals in ons vakgebied.

Sabrina ten Pierik

Specialist in Huidverjonging en Huidverbetering 

Inmiddels werk ik alweer ruim 13 jaar fulltime bij JV Clinic. Ik ben begonnen als stagiaire en werkte na mijn studie als allround schoonheidsspecialist en cryospecialist, maar ik ben in de loop der jaren uitgegroeid tot Beauty Manager en Jeanettes rechterhand. Ik ben pas tevreden aan het einde van een werkdag als ik iedere cliënt tevreden en met een gezonde huid de kliniek heb zien verlaten. Mijn passie ligt bij huidverjonging, huidverbetering, het adviseren en het realiseren van jouw huidwensen voor een stralende, gezonde en jeugdige huid. Ik geniet ervan als ik iemand van zijn of haar huidprobleem af kan helpen en tijdens het proces de verbeteringen al kan zien. Jij ziet het probleem, ik zie de oplossing. Die zou ik graag samen met jou bespreken. Zie ik je binnenkort?

Mandy

Junior schoonheidsspecialist

Ik ben bijna klaar met mijn studie Allround Schoonheidsspecialiste en mijn stage bij JV Clinic.  Ik sta onder supervisie van Sabrina en Jeanette, die mij begeleiden. Na mijn stage kan ik enkele dagen per week blijven werken bij JV Clinic. Na deze opleiding wil ik mij verder specialiseren. Mijn passie ligt bij afslanken en cryotherapie, en daar wil ik nog meer over te weten komen

Ik zit ook te denken aan de opleiding Orthomoleculaire Therapie en Voedingsleer, zodat ik cliëten nog beter kan adviseren naar een slanker postuur. Mijn eigengereidheid en drang naar kennis passen goed bij JV Clinic. Wil jij kennismaken met mijn expertise? Voel je vrij en maak dan een afspraak!

Ellen

Junior schoonheidsspecialist

Ik doe de studie Allround Schoonheidsspecialist en loop stage bij JV Clinic. Ik heb alle examens al gedaan voor schoonheidsspecialist en ben me nu verder aan het specialiseren. Ik sta onder supervisie van Sabrina en Jeanette, die mij begeleiden. Tijdens en na mijn stage kan ik enkele dagen per week blijven werken bij JV Clinic. Mijn droom is ooit zo’n kliniek als die van Jeanette te realiseren!

Mijn handen en mijn expertise begeleiden jou naar een stralende huid. Mijn passie is om jouw natuurlijke schoonheid te onthullen, zodat je kunt stralen. Ik geloof in het belang van balans en harmonie en wil graag met jou werken aan het realiseren van jouw huidwensen voor een stralende, gezonde, jeugdige huid. Wil je kennismaken? Ik ontvang je graag in mijn stoel!

Martine Korevaar

Cosmetisch arts

Ik ga altijd voor het meest natuurlijke resultaat en streef ernaar om met zo min mogelijk product een gezond en esthetisch resultaat voor jou te behalen.

Mijn passie is om jouw natuurlijke schoonheid te behouden en je mooie accenten naar voren te brengen, zonder dat je een ander persoon wordt. Om de vermoeidheid uit je gezicht te halen en je een frissere, jeugdiger uiterlijk terug te geven. Mijn opleiding rond driedimensionaal behandelen ondersteunt mij daar optimaal in.

Wil jij eens bespreken wat er voor jou mogelijk is? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn en wat er voor jou mogelijk om weer te stralen. Lees hier meer.

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!